[VIDEO] Mula-mula Nampak Datang Macam Nak Berbual, Apa Yang Norman Hakim Buat Dekat Lelaki Ni Lepas Itu Buat Ramai Orang Terkejut!

Artis terkenal iaitu Norman Hakim memang di kenali ramai sejak dari dahulu lagi punya badan yang berotot lagi sado. Tidak di nafikan, dari segi pemakanan dan juga aktiviti di gym,ia menjadi rutin penting dalam hidup Norman Hakim. Maka tidak hairanlah jika Norman Hakim mampu untuk mengekalkan bentuk badannya yang cantik dan menarik walaupun sudah berusia 42 tahun. Macam nampak muda sangat-sangat kan?

Setiap hari, Norman menyatakan dia suka melakukan banyak aktiviti di gym termasuk angkat berat. Sebab itulah otot lengan, perut dan kakinya nampak sangat besar bagaikan mereka yang masuk dalam acara bina badan. Selain daripada aktif di gym dan selalu memberi nasihat pada ramai orang tentang menjaga pemakanan dan juga melakukan workout yang betul, Norman Hakim juga tetap aktif dalam dunia lakonan.

 


Cumanya, jika jadual lakonan itu padat,pasti ia akan mengganggu aktiviti Norman Hakim untuk pergi ke gym .Dalam posting ini Norman Hakim di lihat masuk ke dalam sebuah rumah dan bertemu dengan pembantu pengarahdi lokasi shooting. Nampak macam mahu berbual namun Norman Hakim tiba-tiba mengangkat pembantu pengarah itu dan terus melakukan aktiviti seperti ini.

Memang ramai orang terkejut.

VIDEO :

Adoi lawaklah Norman Hakim nie.Di sebabkan selalu sahaja Norman Hakim perlu datang pagi dan dia tidak dapat pergi gym,makanya pembantu pengarah pula yang jadi teman dan alat gym dia.Haha. Netizen rata-rata kagum dengan kudrat Norman Hakim yang mampu mengangkat pembantu pengarah itu seperti sangat mudah bagaikan mengangkat sebuku roti,kata mereka.Ada juga yang cakap Norman Hakimlah orang yang paling sesuai untuk pegang watak Badang. – SL

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

 

Sumber KisahDunia

error: Content is protected !!