(VIDEO) “Itulah Sajat Hari Itu Kau Maki Ramai Netizen Kan,Sekarang Sedih-sedih Pula Siap Ngadu Kat Datin”-Sajat Sedih Jadi Viral Sebab Kes Jantina

“Itulah Sajat Hari Itu Kau Maki Ramai Netizen Kan,Sekarang Sedih-sedih Pula Siap Ngadu Kat Datin”-Sajat Sedih Jadi Viral Sebab Kes Jantina

Kes jantina Sajat kembali mendapat sambutan dan menjadi viral hingga ke hari ini. Mana tidaknya, jantina Sajat yang di pertikai ramai di katakan bakal di bongkar tidak lama lagi.

Sebelum ini,Sajat berani untuk marah dan memaki mana-mana netizen yang berani mempersoal jantinanya melalui laman sosial.

Namun sejak viralnya kisah dirinya bertalu-talu,Sajat di lihat tidak dapat menahan tekanan dan sedih dengan semua cerita yang berlegar di laman sosial.

Dalam satu rakaman, Sajat di katakan datang dan mengadu pada DS Shida tentang apa yang berlaku sekarang telah membuatkan dia benar-benar merasa sedih.

Melalui rakaman itu, DS Aliff juga di lihat datang berbual dengan Sajat dan mempertahankan Sajat berdepan dengan tomahan netizen.

Rakaman video itu menjadi tular dan menerima banyak feedback dari netizen.

Netizen dengan komen mereka:

“Bukan soal ko tak kacau hidup orang sajat,tapi yg org pertikai ko sorok jantina ko..kalau dapat bal semua org kene tau…maunya ramai jenis mcm ko….kedian kita ni kompius nak salam ke tak dah tak pasti kan lelaki ke pompuan..ko nampak x sajat skg apa masalah..ramai org kompius nanti”

“alaah sikit nak ngadu kt datin.aku sian kat datin..melayan perangai laki yang suka glamor lagi,ko lagi..seb baik datin tu baik dan penyabar orgnya”

“hari tu ko maki orang ramai kan sajat..ingat tak masa live kt IG habis semua kua..skg kau sadih2 nak ngadu kat datin semua..piraah”

 

sumber– kisahdunia.com

error: Content is protected !!