TERKINI!!! TERRJAWAB SUDAH SEMUA PERSOALAN!!-Akhirnya Inilah Jawapan 31 Dec Dari Safiey Ilias Yang Buat Netizen Tertanya-Tanya Sebelum Ini!…Tak Sangka Safiey Sanggup Buat Macam Ni!

Satu ketika dahulu, usahawan muda, Safiey Ilyas pernah menggegarkan seluruh rakyat Malaysia apabila dia ingin kembali ke pangkal jalan berubah daripada seorang ‘mak nyah’ menjadi lelaki semula. Namun, perubahan Safiey itu tidak bertahan lama apabila dia dikatakan kembali semula menjalani kehidupan lamanya.

Ada yang kesal dan ada juga yang tudak henti-henti mendoakan agar Safiey Ilias kembali ke pangkal jalan.

Namun sehingga kini semua masih tertanya-tanya adalah benar atau hanya sekadar gimik sahaja kerana Safiey sering meminta orang ramai untuk tunggu jawapannya sehingga 31 Disember 2017.

Setiap kali Safiey Ilias memuat naik fotonya di Instgram miliknya.Dia akan menulis di captionnya ‘tunggu 31 dec”.Rata-rata pengikutnya akan menunggu tarikh tersebut.Apakah yang Safiey nak reveal 31 December 2017 ni.

Hari ini genap 1 Januari 2018. Sekali lagi Safiey Ilias mengejutkan pengikut-pengikut Instagramnya, Rata-rata mereka terkejut dengan akaun milik Safiey yang akhirnya tidak diaktifkan lagi dan tiada jawapan dari pihak Safiey.

Ini antara respon dari pengikut akaun Instagram Safiey Ilias.

 

sumber:kakishare.tv via otaiviral.net

error: Content is protected !!