TERKEJUT LIHAT JENIS SELIPAR YANG DIPAKAI OLEH DR M BUAT SEMUA ORANG RASA TIDAK PERCAYA!

Ingat pemimpin dan menteri semua pakai barang mahal? Cuba lihat jenis selipar yang dipakai oleh Dr M Buat semua orang rasa tidak percaya! Gambar Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad sedang duduk di kerusi dengan berkaki ayam disamping sepasang selipar berada di sebelah kakinya menjadi tular. Netizen: “hahaha…hadoiii memang siapa yang curi tangkap foto Tun”. Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Sedikit info tentang selipar: Selipar adalah kasut ringan yang mudah dipakai dan dimatikan dan bertujuan untuk dipakai di dalam rumah, terutama di rumah. Kenapa selipar adalah sangat penting untuk seseorang? Seperti yang anda ketahui, selipar telah menjadi sebahagian daripada rutin harian kami. Kami memakainya ketika kami keluar dari tempat tidur selepas tidur malam yang baik, dan kami meletakkan mereka kembali apabila kami kembali dari kerja selepas hari yang panjang. Kedua-dua saat ini mungkin kelihatan biasa dan sangat normal untuk anda semua, tetapi ada yang sangat penting pada mereka.

Mereka perlu selesa, itu pasti, tetapi seseorang perlu mengambil kira beberapa perkara seperti mereka harus tahan, seseorang tidak boleh memakai sandal yang boleh memecahkan sebarang minit, dan juga pelindung, jika sesuatu pecah atau jatuh ke tanah, kaki kita harus dilindungi.

Apa-apa pun, jom saksikan video di bawah. Terkejut lihat jenis selipar yang dipakai oleh Dr M Buat semua orang rasa tidak percaya!

Sila tonton video:

Sumber:http://kotakmedia.host

error: Content is protected !!