“Suka Caras Suami Orang,You Tak Rasa Bersalah Ke Dalam Hidup You?”-Fazura Marah ‘Perempuan Jadian” Ini Mesra Dengan Suaminya, Fattah!

“Suka Caras Suami Orang,You Tak Rasa Bersalah Ke Dalam Hidup You?”-Fazura Marah ‘Perempuan Jadian” Ini Mesra Dengan Suami Buat Netizen Tergelak

Umum mengetahui bila mana seseorang artis itu menjadi terkenal, pasti banyak hal peribadi mereka menjadi bualan. Tidak kurang juga mereka mudah untuk mendapat kecaman dari orang ramai atas banyak alasan dan sebab. Mungkin ada orang yang berfikir,bagaimanalah hidup artis yang biasa di kecam ini,murungkah,sedihkah. Bagi Fazura dan Fattah yang menjadi antara pasangan selebriti yang menerima banyak kecaman dari ramai orang, mereka bersyukur kerana masih ada peminat yang menyokong mereka berdua dan hari-hari mereka di lalui dengan riang dan gelak ketawa.

Seperti dalam rakaman video ini, kelihatan Fazura agak serius apabila menegur seorang “wanita jadian” yang tiba-tiba datang dan duduk di atas riba suaminya.

Rakaman video itu menarik perhatian netizen dan mereka menganggap ianya satu babak yang lucu.

Anatara Komen Peminat

 

Namun sebenarnya “wanita jadian” itu adalah kawan baik Fazura, Vee. Vee lah salah seorang yang menyokong kuat hubungan Fattah Dan Fazura!

 

Sumber:Kisah Dunia

error: Content is protected !!