“Sorry Yusuf And My Wife, #TidurCandleLightEngkau!!”-Hairul Azreen Terlalu Sibuk Sampai Terlupa Bayar Bil TNB 5 Bulan”!

Sebut sahaja nama anaknya Yusoff Oskandar dan Kucingnya Bujibu, pasti semua orang kenal dengan pasangan Hairul Azreen Dan Hanis Zalikha.

Semalam Hairul memuat naik gambar Yusuf dan Bujibu di Instagram tapi kelihatan sangta gelap suasana rumahnya. Alamak kenapa gelap sangat ni?

Rupa-rupanya menerusi posting IG Hairul menyatakan kerana terlampau busy latihan untuk filem, dia terlupa untuk membayar bil elektrik sehingga 5 bulan. Mana elektriknya tak kena potong!!

” hairulazreenSorry Anak daddy
@theyusufiskandar , @bujibuchempel
dan my wife @haniszalikha ,
Daddy terlalu busy dgn #HairulTrainingForFilem
sampai terlupa 5 bulan tak bayar TNB ,
hari ni kami tidur tanpa kipas & lampu, walaupun benda dah jadi, Yusuf masih lagi senyum dan happy,
Buat saya rasa nak nangis,
Ajak mommy tidur hotel , mommy ckp it’s ok la , bukan selalu mcm ni dgn muka☺️
Daddy rasa bersalah sangat, thank you my driver belikan lilin di saat kami perlukan,
Hari ni 11 jan 2018 “

Namun apa yang membuat hairul terharu adalah apabila dia mengajak keluarganya tidur hotel namun respon Hanis Zalikha mencetuskan momen yang sweet gitu!

Jadi pengakhirannya mereka sekeluarga tidur dengan bertemankan lilin . Kata hanis bukan selalu dapat rasa tidur gelap sebab elektrik kena potong!

Menerusi posting hairul, ramai yang sangat terhibur dan memeberi respon positif .

 

Hanis dan Yusoff happy jer. Okaylah sebab dapat main bayang-bayang & Bujibu dapat gelap pun tetap makan.

 

Sumber:IG Hairul Azreen & Kisah Dunia

error: Content is protected !!