Sayu.!!! Mesej Terakhir Buat Cikgu .. Adik Faris Maut Terpelosok Bawah Lori Simen (Gambar).

Arau : Seorang pelajar tingkatan 4 Sekolah Menengah Arau maut dalam kemalangan petang tadi diJalan Pauh ke Arau apabila motosikal yang ditunggang nya terpelosok dibawah lori simen.

Dalam kejadian petang tadi Faris Hazwan Faizuddin ,16, yang menunggang motosikal jenis yamaha LC merempuh lori simen yang membuat pusingan U secara tiba-tiba.

Faris dikhabarkan tinggal dengan nenek nya di Arau dia merupakan seorang pelajar yang baik dan mesra dengan guru dan rakan-rakan serta saudara mara nya.


Permergian Faris dengan tragis hari ini mengundang pilu insan-insan yang mengenali dirinya paling sedih adalah luahan sayu guru kelas nya yang meluahakan rasa sedihnya dilaman sosialnya.

Faris menghatar pesanan ringkas Whats App kepada gurunya menyuarakan hasratnya untuk belajar bersungguh-sungguh pada tahun hadapan dan memohon tunjukan ajar tambahan dari gurunya itu.

Punca sebenar kejadian masih disiasat oleh pihak berwajib, semoga rohnya dicucuri rahmat bersama insan-insan yang diredhai yang maha esa semoga keluarganya tabah. Al fatihah.

 

sumber:http://www.beritasayu.net/2017/10/sayu-mesej-terakhir-buat-cikgu-adik.html

&nbsp

error: Content is protected !!