“Patutlah Murah Rezeki,Pandai Dia Layan Isteri”-Peminat Puji Fattah Amin Suka Manjakan Isteri Dengan Hadiah Cantik

Orang cakap kalau sebagai suami anda mahu murah rezeki, selalulah kasi hadiah pada isteri. Selain isteri,orang tua terutama ibu juga perlu di beri perhatian selalu. Pasti rezeki akan datang mencurah-curah dalam hidup.Mungkin kerana itulah sikap yang ada Fattah Amin yang suka memberi kepada yang tersayang,makanya rezekinya mencurah-curah datang bagaikan air ke dalam hidupnya.

Our beautiful and sweet traditional wedding was everything I hoped for and more. Syukur Alhamdulillah, Terima kasih buat semua tetamu yang hadir terutama sekali buat our beloved #Fattzura family yang datang dari jauh dan dekat untuk sama-sama meraikan hari bahagia kami. Saya dan suami amat bersyukur di atas senyum gembira serta rasa kasih-sayang yang anda berikan. Terima kasih buat @zai.srigemilang Catering kerana sudi menerima tempahan kami untuk jamuan buat kesemua 5000 hadirin yang hadir, kepada #Fattzura family yang banyak membantu di belakang tabir dari pagi hingga ke malam (you know who you are 🙏🏻), Jutaan terima kasih kami ucapkan buat semua penaja yang telah sudi turut sama meraikan dengan pelbagai juadah khas serta hadiah istimewa buat semua tetamu. Sehingga hari ini kami masih dihujani pujian buat juadah dan hadiah dari anda semua. Kami berdoa dan berharap semoga perniagaan anda akan lebih berjaya dan dimurahkan rezeki oleh Allah SWT. Amin. Lots and lots of LOVE! Terima kasih sekali lagi buat semua hati-hati mulia yang sentiasa mendoakan kami. 💖🙏🏻💖 . Venue and Management : @royalepalace . Wedding Deco : @rekateemor . Wedding Outfit : @altelia_amani . Shoes : Special Thanks to Professor Dato’ Jimmy Choo and @sahajidah.haio . . Fabric: @jakeltextile . . Wedding Cake : @adore_n_chantique_cakes @kitchennanny2 . . Photobooth : @rsvpkl @ballon_barkl @momentsmalaysia . Doorgifts : @fazbulouscom @inhannashop @ajdeparfum @fafaspecialforce @kaygiftskl @alidara_deli @bakegasm_my @neaabdullah @theyatsbakery @_tresbeautresbelle_palingmanis . . Food stalls : @team.rewang.fattzura @_zweena_ @datinrh @raqibs_delight @abit_sweet @tahubergedil_makina @jentayucaterers @teamhscmendoniaaaaa @sahajidah.haio #mincha . Make up : @kfbongmakeup . . Hair : @ckayliow . . Official Videographer : @blackpepperproduction . . Official Photographer : @kakifoto . . #liveupdate #FattzuraFairytale #royalepalace

A post shared by Nur Fazura (@missfazura) on

 

#glamxglamlelakinyblockparty #CoachPreFall18 #CoachMY @coach

A post shared by Fattah Amin (@fattahaminz) on

 

Sebelum berkahwin dengan Fazura, Fattah di kenali sebagai anak yang suka memberi kepada orang tuanya. Pernah dia menghadiahkan kereta buat orang tuanya, dia di lihat sebagai seorang anak lelaki yang sangat penyayang dengan keluarga tercinta. Mungkin kerana sikap sebegitu sudah ada sejak zaman bujang,maka tidak hairan jika Fazura mendapat layanan yang sangat baik dan selalu di manjakan oleh Fattah dengan banyak hadiah cantik-cantik.

Selain di kenali sebagai suami yang romantis, Fattah di katakan sangat gemar menghadiahkan barangan yang menjadi kegemaran Fazura. Antaranya ialah beg tangan. Melalui satu rakaman video ini, Fazura berkongsi rakaman gembira apabila di hadiahkan beg yang sangat cantik oleh sang suami. Fazura yang sangat bahagia dengan pemberian itu mengucapkan terima kasih kepada suaminya atas hadiah tersebut.Fattah pun tersenyum manis apabila melihat isteri gembira dengan hadiah itu.Nampak happy betul mereka.

 

This morning. #FazbulousInBali

A post shared by Nur Fazura (@missfazura) on

Katanya rakaman itu di kongsi kepada para peminat ketika mereka sama-sama berada di Bali. Peminat yang meminati mereka berdua juga tidak putus-putus mendoakan agar mereka di murahkan rezeki dan usia perkahwinan mereka akan kekal berkekalan hingga ke akhir hayat.

KisahDunia.COM

error: Content is protected !!