Lisa Surihani dikecam Kerana Terlalu Sexy!

Gempar baru-baru ini apabila gambar separuh naked pelakon cantik, Lisa Surihani tersebar di laman sosial sehingga menjadi bahan ramai netizen.

Nama Lisa Surihani sebelum ini belum pernah lagi tersangkut dengan sebarang kontroversi panas, malah dia sering dikenali oleh peminat sebagai seorang beauty with brain.

Namun, kes terbaharu ini menyaksikan penyebaran secara luas beberapa gambar dirinya yang boleh dilabel sebagai separuh bogel dan seksi montok yang melampau!

Menerusi gambar tersebut, Lisa dilihat hanya memakai baju berwarna putih dan didakwa tidak memakai seluar sehingga menampakkan paha yang gebu sambil dipeluk erat seorang lelaki yang tidak dikenali identitinya.

Walau bagaimanapun suaminya, Yusri Abdul Halim turut ada di sebelahnya. Ada pihak mengatakan, lelaki yang dimaksudkan itu adalah teman baik pasangan ini.

Ada dakwaan keterlaluan mengatakan dia tidak memakai seluar dalam pun. Namun rasanya perkara itu tidak benar.

Gambar itu secara tidak langsung telah mendapat pelbagai reaksi daripada netizen dengan rata-rata nampaknya meluahkan rasa kecewa dan tidak puas hati kerana tidak menyangka wanita tersebut akan berpakaian sebegitu.

Tambahan pula, Lisa sudah berumah tangga dan merupakan seorang ibu kepada dua orang cahaya mata. Jadi, mereka beranggapan pakaian sedemikian adalah tidak sesuai sama sekali.

Selama ini, netizen mengenali Lisa sebagai seorang yang sopan santun dan sentiasa menjaga adab terutamanya dalam berpakaian.

Tapi, siapa kita nak judge dia kan? Mungkin Lisa hanya berpakaian sebegitu ketika mandi laut? Haaa…siapa tahu?

Tak apalah…Apa-apa pun semoga lepas ini diharap Lisa lebih berhati-hati dalam soal berpakaian ya? Kalau boleh pakai lah pakaian yang lebih sesuai okay?…

sumner:soyalemon.com

error: Content is protected !!