JIWAI WATAK DALAM FILEM KETENTERAAN, HAIRUL AZREEN DIKRITIK ‘FEFEELING ASKAR’

Sebelum ini, pelakon Hairul Azreen membuat kenyataan di Instagram bahawa pengorbanan tentera sangat besar apabila meninggalkan anak dan isteri tercinta untuk bertugas mengawal keselamatan negara.

Ini kerana dia telah meninggalkan isterinya Hanis Zalikha dan anak Yusuf Iskandar selama sebulan untk belakon dalam filem PASKAL yang merupakan sebuah filem ketenteraan.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Hairul menulis di IG Story:

Bagaimanapun seorang Netizen telah menulis di Twitter yang Hairul bersikap poyo dan ‘fefeeling askar’ kerana apa yang dilalui oleh Hairul tak mungkin sama dengan pengalaman sebenar seorang perajurit.

Filem Paskal arahan Adrian Teh akan mengetengahkan pembabitan PASKAL dalam misi merampas kapal dagang MT Bunga Laurel dari lanun Somalia di Teluk Aden pada 2011.

Diarahkan oleh Adrian Tan, filem yang menjalani penggambaran di Lumut, Perak, Semporna, Sabah dan Maghribi itu dibintangi pelakon Hairul Azreen, Datuk Seri Eizlan Yusof, Ammar Alfian, Henley Hii, Taufiq Hanafi, Gambit Saifullah, Hafizul Kamal, Theebaan G dan Jasmine Suraya Chin.

Sumber: beautifulnara.com

error: Content is protected !!