GEMPAR !! AKIBAT TIDAK PUAS HATI DENGAN DIRA ABU ZAHAR . PEMINAT DEDAH KAN GAMBAR PERIBADI DIRA ABU ZAHAR YANG TERLALU SEKSI

Sebenarnya semalam ZoOM nak share gambar ini dekat pembaca dan pengunjung di Blog ini, namun disebabkan masa dan kerja yang perlu disiapkan terlebih dahulu, baru hari ini masa yang ZoOM luangkan untuk kita berkongsi bersama.

Tidak dapat dipastikan bila dan dimana gambar ini diambil, tetapi kalau gambar baru mungkin ada yang perlu diperbetulkan. Maklumlah kita adalah umatnya dan sama-sama kita berpesan-pesan antara kita.

Bukannya apa baju tu jarang sangat (Pendapat ZoOM la), kalau ada peminat Dira kat sini sorry ye..just nak perbaiki apa yang perlu je. Tidak hanya kepada Dira..tetapi wanita-wanita diluar sana yang perlu peka dengan apa yang ditegah dan dibenarkan dalam agama kita.

Ops…ZoOM tidak lah mempunyai pengetahuan agama tetapi cukup sekadar ingat mengingatkan sesama kita.

Apa komen anda ?
Sumber: http://zoomartis.b
    

error: Content is protected !!