Disebalik Kes Perbicaraan Farid Kamil – ” Yang Wartawan Baju Hijau Ni Memang Melampau,Sampai Kamera Awak Nak Kena Muka Farid Dah Kenapa?-Fadzil Zahari

Disebalik Kes Perbicaraan Farid Kamil  – ” Yang Wartawan Baju Hijau Ni Memang Melampau,Sampai Kamera Awak Nak Kena Muka Farid Dah Kenapa?-Fadzil Zahari

Baru-baru ini kelibat  Faid Kamil sentiasa turun naik amahkamah berikutan insiden tingkah laku pelik beliau berlaku pada Jumaat lepas.Ruang luar mahkamah sentiasa dipenuhi para wartawan yang berllumba-lumba untuk mendapatkan gambar artis berpangkat Datuk ini ketika berada di kawasan mahkamah.

Namun tindakan segelindir wartawan dalam menjalankan tugas mereka telah membuatkan adik kepada Farid Kamil, Fadzil Zahari sedikit tersinggung apabila terdapat beberapa buah insiden yang menurut Fadzil telah melampaui batas.

Saya Faham Awak Buat Kerja Tapi…..

” Salam kawan2 media & wartawan, saya faham anda semua buat kerja. Tapi yang pakai kemeja hijau menggalas beg ni saya rasa agak melampau la dah melepasi garisan wartawan kejar dah macam apa, sampai kamera awak terkena muka Farid tu dah kenapa? Agak agak la sikit bang…”

 

Luahan Fadzil yang dibuat olehnya di laman Facebooknya semalam telah mendapat perhatiaan netizen dan rakan-rakan beliau.

Rata-rata mereka tidak  bersetuju dengan tindakan “melampau” sesetengah wartawan dan turut berasa simpati dengan apa yang berlaku.

 

sumber:FB Fadzil Zahari , ohmymedia.cc

error: Content is protected !!