Ammar Effendy Anak Sulung Che Ta Tayang Body Sado Lepas Workout Di IG,Ramai Pula Yang Kasi Komen Geli-geli

Ammar Effendy Anak Sulung Che Ta Tayang Body Sado Lepas Workout Di IG,Ramai Pula Yang Kasi Komen Geli-geli

Anak sulung Che Ta iaitu Ammar Effendy memang di kenali ramai. Macam mana bergayanya ibunya dia,begitulah bergayanya Ammar ini. Pendek kata, mana sahaja ibunya pergi, kelibat Ammar juga selalu ada. Memang anak mak betul si Ammar.

Di kenali sebagai seorang anak muda yang rapat dengan ibu, Ammar juga di katakan punya segalanya apabila sudah memandu kereta mewah di usianya yang sangat muda.

 

Selain itu, Ammar juga penuhi ruang dan masa dengan fokus kepada bisnes yang di jalankannya.

 

Selain fokus pada bisnes, perkara lain yang dia buat ialah bina badan dan selalu workout dekat gym.Dah nak jadi macam body ayah tiri dia pula si Daddy Zain Zaidin. Dia punya badan dah makin berotot dah.

 

 

Ammar baru-baru ini ada memuat naik gambar dia baru sahaja lepas workout. Memang nampak cantik bodynya dengan semua otot-otot besar.

o

Maka ramailah yang beri macam-macam komen dekat gambar tersebut. Namun yang geli untuk di baca, ada juga yang meninggalkan komen memuji itu datangnya dari kaum lelaki sendiri. Auw! Memang bahaya juga kalau share gambar sado macam ini dekat IG kan? Bukan perempuan je tertarik,lelaki pun ramai tertarik.

 

 

Sumber: KisahDunia

 

error: Content is protected !!