3 Lelaki Bangla Ini Wajahnya Mirip Dengan Tokoh/Artis Malaysia..Woww..! Memang Macam Kembar..!

Md Raton Choukidar & Tan Sri Khalid Abu Bakar (Mantan Ketua Polis Negara)

Wajah seorang pekerja restoran warga Bangladesh menjadi viral di laman sosial selepas dikatakan mirip Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar.

Md Raton Choukidar, 37, mula popular selepas seorang pelanggan Restoran Nasi Ayam Pak Mal tempatnya bekerja di Seksyen 10 di sini, memuat naik gambarnya di Facebook.

Md Raton berkata, dia pada mulanya tidak mengenali siapa Khalid walaupun sering menjadi sebutan pelanggan, hinggalah ada anggota polis yang berkunjung ke restoran bergambar dengannya.

“Apabila ada polis yang ingin bergambar dengan saya, selepas itu baru saya sedar wajah saya mirip dengan orang penting di Malaysia.

“Apabila melihat gambarnya (Khalid) di televisyen atau surat khabar, saya mula bandingkan sama ada kami ada wajah seiras atau tidak,” katanya sambil tersenyum ketika ditemui hari ini.

Md Raton berkata, dia tetap melayan permintaan orang ramai, terutama pelanggan restoran untuk bergambar, walaupun kadang-kala kurang selesa apabila dikaitkan dengan tokoh penting negara itu.

“Setiap kali orang memberitahu wajah kami hampir serupa, saya hanya mampu tersenyum kerana pada pandangan saya, kami tidak ada sebarang persamaan.

“Namun begitu, saya akan tetap melayan permintaan orang ramai terutama pelanggan di restoran kerana apabila mereka gembira, saya juga turut gembira,” katanya.

2. Remmy Ishak & Bangla (Identiti Dirahsiakan Sebab Tidak Mempunyai IC)

Mereka mempunyai iras yang hampir sama dengan orang yang mereka tak kenali. Bila tengok lama-lama pun rasa kelakar dan amat menggeletek hati kami. Favourite kami ialah pelanduk dua serupa pelakon melayu terakhir, Remy Ishak

3. Adi Putra & Bangla (Identiti Dirahsiakan Sebab Tidak Mempunyai IC)

Mereka mempunyai iras yang hampir sama dengan orang yang mereka tak kenali. Bila tengok lama-lama pun rasa kelakar dan amat menggeletek hati kami. Favourite kami ialah pelanduk dua serupa pelakon melayu terakhir, Adi Putra atau Jaii KL Gensgter..!

Artikel Berkiatan :

Ramai ‘Tertipu’ Dengan Penyanyi Malaikat Versi Bangla

Tidak keterlaluan kami katakan lagu Hazama berjudul Malaikat versi bangla merupakan video parodi paling viral dan popular di laman sosial setakat ini.

Populariti lagu ini juga membawa ianya dipersembahkan oleh kumpulan pelawak, Bocey dalam majlis penuh berprestij di Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) 2014, tempoh hari.

Dalam pada itu, ramai yang tidak tahu lagu viral versi bangla tersebut sebenarnya bukan dinyanyikan oleh seorang warga Bangladesh seperti yang disangkakan.

Tetapi, rupa-rupanya ianya  dibawa oleh seorang lelaki Melayu yang bernama Mohammad Hillas Ali yang berkerja sebagai polis bantuan.

Gara-gara suara yang dinyanyikan mirip lelaki Bangladesh membuatkan ramai yang ‘tertipu’ dan keliru dengan sebutannya.

Kalau korang nak tahu, saudara Hilas ini merupakan antara peserta dalam satu program realiti terbaru terbitan Astro, Pelamin Fantasia yang kini sedang bersiaran setiap Sabtu dan Ahad pada pukul 9 malam.

Video Penyanyi Asal Malaikat Versi Bangla

Video Cover Malaikat Paling Hot Sekarang!

Sharing is caring!

sumber:http://muahciked.com

error: Content is protected !!